Sminktips Ögonsmink Läppar Hudtips
Plocka ögonbryn Rouge och kinder Se yngre ut
Färgade linser Mindre näsa Ansiktsform
Hårfärg tips Hår och ansiktsform Långa naglar
Fransk manikyr Målade tånaglar Färganalys årstider
Färganalys sommar vinter vår höst Smink online
Skönhetstips hemma
Sminkblogg - hitta bra tips

Sminkborstar och andra redskap

Färg smink - experimentera och lyckas

Smink för män

Sminkborttagning - vad välja?

Hur man sminkar sig - detta bör du veta

Läs en bra sminkblogg idagVi skulle behöva fler sminkbloggar där ute och då gärna sådana som faktiskt verkligen visar och instruerar oss i sminkandets ädla konst. Men självklart även de som "bara" inspirerar. Här kommer några av våra favoriter som vi tycker att ni ska spana in. Kanske har ni några fler på lager som ni vill tipsa oss om? (Helst på svenska.) Skriv i så fall ett mail till info (AT) sminktips (PUNKT) net.
Linda Hallberg
Ni kanske redan känner till Linda Hallbergs sminkblogg, men ändå. Vilken fantastisk make-up artist! Otroliga bilder som inspirerar. Superkreativa make-uper som får oss att vilja springa till spegeln och testa själva. Bilderna har väldigt bra kvalitet och visar närbilder så att de är lätta att kopiera. Hos den här tjejen är more verkligen more och alltsammans är väldigt festligt. Denna sminkblogg är verkligen sprakande med många ganska extrema sminkningar och här sparas det inte på färger och glam. Linda Hallberg har sminkat bl.a. Kenza och självklart blev det även den gången ett fantastiskt resultat. Linda Hallberg är utbildad make-up artist och hårstylist och hon har vunnit många priser både för sina make-uper och för bloggen.


Make-up Way
Den här tjejen jobbar som makeupartist och hårstylist och hon bjuder här på massor av proffssminkningar såsom "dagens make-up" samt bilder från sitt spännande jobb med bl.a. filminspelningar. En glammig sminkblogg att frossa i och även lära sig ett och annat av.


Kandeej
En sminkblogg utöver det vanliga där vi kan frossa i glassiga färger och dofter, bedårande flaskor och skönhetsrelaterade shower från USA:s största städer. Vi bjuds då och då på en steg för steg-beskrivning av hur man gör en viss make-up. Här finns allt man vill läsa om smink och skönhet och den är väldigt pedagogisk och utbildande för den som vill ha tips på hur man sminkar sig. Det är som en bättre tidning fast ändå ganska personligt. Dock är denna sminkblogg på engelska, men en fördel är att den rapporterar om vad som händer i sminkvärlden "over there".E-mail: info (AT) sminktips (DOT) net